Minute Office Box

Your remote office, set up in a minute

De Minute Office box is een flexibel scherm dat op bureaus of werktafels kan worden neergezet. Het scherm is eenvoudig in- en uit te klappen en kan flexibel worden meegenomen. De afzondering zorgt ervoor dat gebruikers minder externe prikkels krijgen en zich beter kunnen concentreren.
Al onze boxen zijn ingespoten met een zelf-desinfecterende coating, waardoor gebruikers in een veilige omgeving kunnen werken. Bovendien is de box gemaakt van gerecycled PET-vilt, daarmee bestaat een Minute Office box uit 80 gerecyclede pet flessen.

Made in Holland

Om adequaat te kunnen reageren op de wensen van onze klanten en tevens duurzaam te kunnen ondernemen, hebben wij er voor gekozen om onze producten in Nederland te laten produceren.

Minute Office Storage

De Minute Office box kan eenvoudig opgeborgen worden in een kast die wij optioneel leveren naast de schermen. Deze kast kan voorzien worden van uw bedrijfslogo en biedt ruimte voor 25 boxen. Het is mogelijk om zowel de kasten als de boxen in aangepaste maten voor uw organisatie te produceren.

Pretain Technologies

Door het gebruik van Pretain's zelf-desinfecterende coatings op onze producten zorgen wij ervoor dat de oppervlakken van de portable offices niet alleen een stuk hygi├źnischer zijn, maar ook dat mogelijke kruisbesmetting via deze oppervlakken tot een zo laag mogelijk niveau beperkt worden. Voor meer informatie over Pretain Technologies kunt u kijken op hun website:

www.pretaintechnologies.com

Interesse? Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan
┬ę 2021 MINUTE Office, All rights reserved.